Byggföretag i Halmstad – Lista

I vår artikel har vi sammanställt en lista över byggföretag i Halmstadregionen. Här presenterar vi varje företag med fokus på deras tjänster. Denna information är avsedd att vara en resurs för dig som söker byggtjänster i området och vill ha en översikt över tillgängliga alternativ.

ALLBYGG i Halmstad AB

ALLBYGG erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, från totalentreprenader för villor och kommerciella fastigheter till renoveringar, byggnation av verandor och altaner, takrenoveringar och nybyggen. De är kända för sin kvalitet, kompetens och ansvar, allt till rimliga kostnader​​.

Andreas Bygg

Andreas Bygg, beläget i Hallands län, betonar starkt kundfokus och kommunikation i sitt arbete. De är specialiserade på renoveringar och tillbyggnationer och tar sig an både stora och små uppdrag. Företaget strävar efter precision och noggrannhet i allt de gör, med en förmåga att anpassa sina tjänster efter kundens specifika önskemål. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, däribland tillbyggnader och renoveringar av alla storlekar​​​​​​​​​​.

ByggSjögren:

Ett privatägt bygg- och fastighetsförvaltande företag i Halmstad, ByggSjögren har varit en del av byggbranschen sedan 1975. Med början som ett litet företag med ett tiotal anställda, har ByggSjögren vuxit till att sysselsätta omkring 70 personer med en årsomsättning på cirka 300 miljoner kronor. De erbjuder en rad tjänster, inklusive byggprojekt för offentliga myndigheter, företag och större fastighetsägare, fastighetsförvaltning av egenägda hyresfastigheter och kommersiella lokaler, byggservice samt maskinuthyrning​​​​. ByggSjögren är också känd för sitt stöd till lokal idrott i Halmstad, vilket visar på deras engagemang i lokalsamhället​​.

Bygg Johan AB

Grundades 2005 av Johan Hagström, Bygg Johan AB är känt för sin över 30 års erfarenhet och starka serviceanda. De är specialiserade på att bygga delar av eller hela fastigheter för både privatpersoner och företag i Halmstad med omnejd. De tar hand om allt från grundläggning till färdigställande, och erbjuder tjänster som lösvirkeshus, husgrunder, totalentreprenader, ombyggnationer och renoveringar. Företaget sysselsätter 18 hantverkare och lägger stor vikt vid kvalitet och service​​​​​​​​​​​​.

J.Lundqvist Bygg

Grundat år 2017, J.Lundqvist Bygg är en relativt ny aktör i Halmstads byggbransch. De riktar sig till både privatpersoner och företag och erbjuder helhetslösningar för byggprojekt, inklusive traditionell byggnation, takbyte, fasadbyte, renovering och tillbyggnad. Företaget betonar kvalitet och hållbarhet i sina projekt.

Kenneths Bygg AB

Kenneths Bygg AB är ett väletablerat byggföretag som har sin verksamhet främst i Hylte, Torup och Halmstad regionen. Företaget startade 1990 och drivs idag av Marcus Johansson. De sysselsätter cirka 30 personer och omsätter omkring 60 miljoner kronor. Kenneths Bygg AB riktar sig till en bred kundbas, inklusive fastighetsbolag, industrier, kommuner, försäkringsbolag och privatpersoner. De tar på sig en mängd olika projekt och utför alla typer av bygg- och renoveringsarbeten​​​​.

Karaten

Karaten, grundat 2006, är idag en stark aktör inom byggbranschen baserat i Helsingborg men finns även i Halmstad. Som kunder är det ofta företag och organisationer, men tar också uppdrag från privatpersoner när möjligheten finns. Karaten erbjuder ett brett spektrum av tjänster som inkluderar nybyggnation, ombyggnation, tillbyggnation, renovering, kök och badrum, rivningsarbeten, underhållsarbete, fastighetsservice och montagearbeten​​​​.

Tage & Söner

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med stark lokal förankring i västra Sverige. De har verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. Företaget är inriktat på att skapa möjligheter för utveckling, bygga för företag, industri, boende, skola, vård och omsorg, och skapa arbetsplatser samt en god miljö för människor att trivas och utvecklas i​​.

Reco.se’s rekommendationer: På Reco.se, en oberoende plattform för kundomdömen, finns en lista över rekommenderade byggföretag i Halmstad kommun. Denna lista kan vara en användbar resurs för den som söker pålitliga och högt värderade byggföretag i området​​. Ett av de företag som nämns på Reco.se är Bygg & Akustik Sweden AB, vilket har fått positiva omdömen​​.